Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 10:55

Μαντάς για Costa Navarino: "Τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση"

Απόλυτα ευχαριστημένος με τα όσα είδε κατά την επίσκεψή του στο Costa Navarino έμεινε ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς.

Σε δηλώσεις του ανέφερε:
"Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση της Costa Navarino να επισκεφθώ τα νέα έργα που πραγματοποιεί η εταιρεία στις περιοχές Navarino Bay, Navarino Waterfront και Navarino Hills, στο πλαίσιο της περιοδείας του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κου Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού κου Νίκου Παπαθανάση στην Πελοπόννησο.
Είναι γεγονός ότι για άλλη μια φορά η οικογένεια Κωσταντακόπουλου κατάφερε να μας εκπλήξει θετικά με την αρτιότητα και την απαράμιλλη ομορφιά της επένδυσης που μας παρουσίασε σήμερα, αποδεικνύοντας πόσο ψηλά τοποθετείται η Μεσσηνία στα αναπτυξιακά τους σχέδια.
Συνεχίζοντας με συνέπεια το έργο του αείμνηστου καπετάν-Βασίλη, ο Αχιλλέας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσφέρουν στη Μεσσηνία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ένα τρανταχτό παράδειγμα προς
μίμηση για όλους όσους σχεδιάζουν να επενδύσουν στη χώρα μας, δείχνοντας τον δρόμο για μια εμβληματική, επιτυχημένη, οραματική και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον τουριστική επένδυση.
Από τη δική μου πλευρά, ως ένας απλός πολίτης της Μεσσηνίας, τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί.
Η τεράστια προσφορά τους στον τόπο μας θα αντανακλά διαχρονικά την αγάπη μας για την πατρίδα και την γη που μας γέννησε".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα