Δευτέρα, 28 Μαϊος 2018 13:07

Καταγγελίες και βολές κατά πάντων για τη ΣΔΙΤ των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (βίντεο)

Σοβαρές καταγγελίες και βολές κατά πάντων σχετικά με τη ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων από το Συντονιστικό των πολιτιστικών συλλόγων Μεσσηνίας και Αρκαδίας, που επιμένει να αγωνίζεται εν αναμονή της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Σε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι του Συντονιστικού μίλησαν κατά της Κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου και άφησαν αιχμές για χειρισμούς σε κάθε επίπεδο. Κατήγγειλαν την Κυβέρνηση κι επέκριναν, μεταξύ άλλων, το ότι ετοιμάζεται για υπογραφή η ΣΔΙΤ με ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ, την ώρα που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ΜΠΕ και η συνεδρίαση του ΣτΕ. 

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν ο Πέτρος Μπούρκουλας, πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιρροϊτών, η Καλλιόπη Κουτουζή, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιοχουνιτών και ο Δημήτρης Καπόπουλος, πρόεδρος των Απανταχού Κωνσταντιναίων. 

Στη συνέντευξη παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής, στέλεχος της ΛΑΕ Θανάσης τράΠετράκος και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Δείτε το βίντεο: 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα