Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 14:02

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» φώναξε ο Δήμος Θερμαϊκού

Στον εθελοντισμό επένδυσε για άλλη μια χρονιά ο δήμος Θερμαϊκού, προσκαλώντας τους πολίτες συμμετάσχουν στο «Let’s do it Greece», μια δράση που αφορούσε στον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση  χώρων, με εργασίες καθαρισμού, βαψίματος, δενδροφύτευσης και συνολικής ανάπλασης των περιοχών.  
Η συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11.00 το πρωί, καλύπτοντας δύο «μέτωπα». Το πρώτο στην Περαία, στο Πάρκο της Κυκλοφοριακής Αγωγής και της γύρω περιοχής και το δεύτερο στην Αγία Τριάδα, στην περιοχή της Σκάλας, με τις δράσεις να υλοποιούνται με τη σύμπραξη τοπικών συλλόγων, φορέων και πλήθους εθελοντών.
 
Την πρωτοβουλία ανέλαβε η Διοίκηση του Δήμου, μέσω των Αντιδημαρχιών Καθημερινότητας και Καθαριότητας και των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Περαίας και Αγίας Τριάδας, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμα.
 
 Το κεντρικό σύνθημα του Let’s do it Greece, «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», λειτούργησε ως κίνητρο για όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, που έλαβαν μέρος στις κυριακάτικες δράσεις, οι οποίοι παρακινούν με τη στάση τους όλον τον κόσμο, να δράττει κάθε ευκαιρία προσφοράς με γνώμονα το κοινό καλό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα