Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 13:23

Μελέτη για την αξιοποίση των πηγών Ωραιοκάστρου

Τις δυνατότητες για την αξιοποίηση των λιμνών Ζαραβίνας και Ριαχόβου, των πηγών Βελλάς αλλά και την καταγραφή των παρεμβάσεων, ήταν το αντικείμενο εξιδεικευμένου κλιμακίου που επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Ωραιοκάστρου την Πέμπτη 26 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το  κλιμάκιο αποτελείτο από το Δήμο Πωγωνίου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τον Υδροβιολογικό Σταθμό, τη θηροφυλακή, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και το Ioannina Fishing Club.
Συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος  Μιχάλης Σιούτης, ο εντεταλμένος Δ.Σ. Αναστάσιος Γιούνης, ο καθηγητής του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Παν/μίου Ιωαννίνων Ιωάννης Λεονάρδος, ο βιολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ του Παν/μίου Ιωαννίνων  Ιερεμίας Χουσίδης, η προϊσταμένη του Υδροβιολογικου Σταθμού  Μιράντα-Μαρία Τσουμάνη, εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας  Παναγιώτης Νίτας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ioannina Fishing Club  Κων/νος Φρίγκας και Κων/νος Κωσταντής αντίστοιχα και οι θηροφύλακες της 5ης Κ.Ο.Η. κ.κ. Βασίλειος Μπαλάς και Σωτήριος Κοσμάς.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα