Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 18:29

«Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με θέμα τη ρύπανση του ποταμού Ευρώτα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Μαρτίου 2018 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Αδαμαντίας Τζανετέα με θέμα «Ρύπανση του ποταμού Ευρώτα».

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Βέρδος Δήμος, o Αντιδήμαρχος Δήμου Σπάρτης κ. Σκρουμπέλος Βασίλειος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης και κ. Χρυσαδάκος Σταύρος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, η πρόεδρος της Δ.Κ. Σκάλας κα. Ιωάννα Κούρλα καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΕ Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το θέμα της μόλυνσης και της υποβάθμισης του ποταμού Ευρώτα, καταγράφηκαν οι αιτίες της μόλυνσης  και διατυπώθηκαν προτάσεις για την προστασία και ανάδειξή του. Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του ποταμού και συμφώνησαν σε ένα σχέδιο δράσης που θα έχει ως στόχο την ευαισθησία των πολιτών για το μέλλον του ποταμού Ευρώτα.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας τόνισε ότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε το ιδιαίτερο οικοσύστημα του Ευρώτα και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να διασωθεί ο Ευρώτας που ταυτίζεται με το μέλλον της  Σπάρτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2019

Περισσότερο διαβασμένα