Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 10:42

Με δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα στη διεθνή έκθεση «VERDE.TEC 2018» ο δήμος Ιλίου

Ο δήμος Ιλίου συμμετέχει στη 2η Διεθνή Έκθεση «VERDE.TEC 2018», όπου θα προβάλλει τις δράσεις, τις καλές πρακτικές και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα που προμηθεύτηκε ο δήμος, με στόχο τη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.), στην Παιανία Αττικής, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου.

Σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα Α΄, θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης για τις «Βέλτιστες πρακτικές οργανισμών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», αναμένεται η απονομή βραβείου στον δήμο Ιλίου, ενώ θα ακολουθήσει η εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης στις 20:00, στον χώρο υποδοχής του Εκθεσιακού Κέντρου MEC.

Αύριο Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 14:50, στη Συνεδριακή Αίθουσα Β΄, ο δήμος Ιλίου συμμετέχει στις εργασίες της έκθεσης με θέμα «Από τα περιβαλλοντικά προβλήματα στην κυκλική οικονομία» με ομιλήτριες την εντεταλμένη σύμβουλο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης Ανδριάνα Αλεβίζου και την προϊσταμένη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, δασολόγο – Διδάκτωρ της Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ. Ευαγγελία Γαλάνη.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 15:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα Α΄, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των φορέων που διακρίθηκαν στην κατηγορία «Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού» των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον, στην οποία ο δήμος Ιλίου έλαβε υψηλή βαθμολογία από την Επιτροπή Αξιολόγησης και θα περιληφθεί στις προτάσεις που θα βραβευτούν τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ειδική τελετή.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 10:00 - 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα