Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 23:01

Ημερίδα για τις «καλές πρακτικές στους Δήμους» στην Τρίπολη

 

«Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. από τις 11:00 π.μ έως τις 2:30 μ.μ., με στόχο την ανάδειξη και την ανταλλαγή «Καλών Πρακτικών» σε τοπικό επίπεδο.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα, «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Δήμο Τρίπολης και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και υλοποιείται από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα γίνουν γνωστές, αρκετές λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα αυτό και τις βραβευμένες από το Συμβούλιο της Ευρώπης, Καλές Πρακτικές του Δήμου Τρίπολης DIGITAL TOUR και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας LEONIDIO CLIMBING PARK.

Θα υπάρξει πληροφόρηση για το νέο Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση», που πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, από το Συμβούλιο της Ευρώπης, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ).

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το Κέντρο Τεχνογνωσίας για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Συμβουλίου της Ευρώπης, για να αναδεικνύει τους Δήμους, που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες πρωτοβουλίες ή πρότυπα σχέδια, σε βασικούς τομείς της δραστηριότητάς τους, με σημαντικό αντίκτυπο στη τοπική κοινωνία.
Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα