Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 19:00

Παρουσιάζονται οι Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας, στο Μελιτζάzz του Λεωνιδίου

«Ανατολική Πελοπόννησος: Απόθεμα Βιόσφαιρας & Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας» είναι το αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης, που αφορά στην παρουσίαση του νέου Τοπικού Προγράμματος «CLLD (LEADER) 2014-2020» της Ανατολικής Πελοποννήσου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 11 το πρωί στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (Λεωνίδιο). Θα  παρουσιαστούν οι στόχοι, τα μέτρα και οι δράσεις/ υποδράσεις δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα, τα ποσοστά ενίσχυσης και οι ανώτεροι προϋπολογισμοί επενδυτικών σχεδίων. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Τσιρώνης.

Παράλληλα, τις μέρες αυτές υλοποιείται και το Φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου, με θέμα: «Loving Μελιτζάzz». Το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πιο μουσικά και πιο χορευτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα που διοργανώνεται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας 5 - 9 Ιουλίου, για 12η συνεχή χρονιά! Είναι μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των τόπων τους, συνεισφέροντας στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις.

Φέτος, εκτός των μουσικών συναυλιών, του Cine-Μελιτζάzz, των πολιτιστικών δρώμενων και των παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, θα φιλοξενηθούν οι εκθέσεις του Νέστωρ Λ. Βαρβέρη και Vincent Van Gogh, ενώ θα γίνει η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας των D. Kobiela και H. Welchman, «Loving Vincent» (η πρώτη πλήρως ζωγραφιστή ταινία).Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα