Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 21:50

Σεμινάρια για νέους Έλληνες Startuppers στο Ισραήλ

Στις 13 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από νέους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους στα επαγγελματικά εργαστήρια που διοργανώνονται φέτος στο Ισραήλ.

Τα ειδικά αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και διοργανώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη Χάιφα από το Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία). Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, τα εργαστήρια θα αποτελέσουν μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης για νέους Έλληνες Startuppers. Επισημαίνεται επίσης πως αποτελούν σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασίας της χώρας μας με το Ισραήλ και την Κύπρο στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, γίνεται γνωστό πως οι συμμετέχοντες ελληνικών startup επιχειρήσεων, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Η θεματική τους είναι:

-Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις (Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups), στις 10-19 Νοεμβρίου

-Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών (Support Systems for Entrepreneurs), στις 24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου

-Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση (Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business), στις 8-17 Δεκεμβρίου

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα σεμινάρια είναι η άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς και 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμένους τομείς.

Ανακοινώνεται επίσης, πως τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ενώ οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στις διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ: 2106705530 ή να επισκεφθούν την σελίδα http://mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα