Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 20:18

Namaste kefir: Κατέκτησε το χρυσό βραβείο καινοτομίας της Sial 2018

Την «κορυφή του κόσμου ανάμεσα σε 800 προϊόντα κατέκτησε ένα ελληνικό πρωτοποριακό  προϊόν, το οποίο απέσπασε το χρυσό βραβείο καινοτομίας της Sial 2018.
Δεν είναι άλλο από το Namaste kefir που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και δικαίως κέρδισε την πρωτιά μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία.


Το αναψυκτικό με κεφίρ ή αλλιώς Namaste kefir, αποτελεί δημιούργημα του Ιορδάνη Παπαδόπουλου από το Δρυμό Θεσσαλονίκης, ο οποίος πίστεψε πολύ στο προϊόν του από την πρώτη στιγμή και το έθεσε στην κρίση της  αρμόδιας επιτροπής.
Το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας που απέσπασε ο παραγωγός από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης, ο οποίος ειδικεύεται στην παρασκευή προβιοτικών τροφίμων τα τελευταία 10 χρόνια καταδεικνύει περίτρανα ότι η Ελλάδα της καινοτομίας είναι εδώ και ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι στη διεθνή αγορά για τα ελληνικά προϊόντα που πίσω τους κρύβουν ανθρώπους με όραμα και πίστη σε αυτό που κάνουν.
Το Namaste κεφίρ  ξεχωρίζει στο εξωτερικό. Ο δημιουργός του πρόσθεσε το μύκητα – κεφίρ, σε φρέσκο χυμό τζίντζερ και λεμονιού ενώ το προϊόν δεν περιέχει λακτόζη, συντηρητικά, γλουτένη και λοιπά τεχνητά στοιχεία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2021

Περισσότερο διαβασμένα