Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 09:52

Από 8 έως 10 Οκτωβρίου η έκθεση καινοτομίας Patras IQ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εκθετών για την 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ, που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά με εικονικό τρόπο (virtually) με παράλληλη ψηφιακή (digital) επικοινωνία.

Η έκθεση, με αντικείμενο τις αυξημένες ανάγκες της νέας πραγματικότητας, έχει στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα, με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, όσο και για την πραγματική οικονομία.

Το Συνεδριακό κομμάτι της 7ης Έκθεσης PATRAS IQ θα λάβει χώρα στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Επιπλέον, η virtual έκθεση θα παραμείνει ενεργή κατά την περίοδο Δευτέρα 11.10.21 έως Κυριακή 17.10.21 και θα παρέχει τη δυνατότητα στους εκθέτες να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες ψηφιακές συναντήσεις σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνήσουν ώριμες επιστημονικές ιδέες, νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μία μοναδική διαδραστική εμπειρία.

Τα εκθεσιακά ψηφιακά περίπτερα, οι αιτήσεις συμμετοχής καθώς και ο αναλυτικός Κανονισμός Συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα της Patras IQ (www.patrasiq.gr), η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Patras IQ στοχεύει σε μια αναβαθμισμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που θα εξυπηρετεί τους εκθέτες και συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνώντας τις προσδοκίες του.

Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Παιδείας, του Πανεπιστημίου Πατρών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα