Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 17:50

Go On: Πολυεστιακοί φακοί επαφής | της Όλγας Τσάμη*

Η σωστή μας όραση δεν χρειάζεται να τελειώνει στη δεκαετία των 40 χρόνων.

Έχετε δυσκολία να εστιάσετε σε κοντινή απόσταση; Μπορεί να έχετε πρεσβυωπία, αλλά μην στεναχωριέστε. Δεν είστε μόνοι σας. Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής μπορεί να είναι η λύση για εσάς. Σχεδιασμένοι να παρέχουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις, αυτοί οι φακοί σας βοηθάνε να δείτε κοντά, ενδιάμεσα και μακριά, χωρίς να χρειάζεται να τεντώσετε το χέρι σας ή να μεγαλώσετε το μέγεθος των γραμμάτων στο κινητό σας.

Ενώ η πρεσβυωπία δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις διαφορετικές επιλογές για τη βελτίωση της οράσεώς σας, έτσι ώστε να βρείτε μια μακροπρόθεσμη λύση που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.
Επειδή τα μάτια σας έχουν αλλάξει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε κι εσείς. Είτε φοράτε γυαλιά, είτε μόλις ανακαλύψατε ότι η όραση σας χρειάζεται διόρθωση, οι πολυεστιακοί φακοί επαφής μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθαρή σταθερή όραση.
Το σημαντικό με τους πολυεστιακούς φακούς επαφής είναι ότι μπορούν εύκολα να ταιριάξουν με τον τρόπο ζωής σας, όποιος κι αν είναι.
Στην σωματική άσκηση οι πολυεστιακοί φακοί επαφής μπορούν να είναι μια χρήσιμη επιλογή όταν αθλείστε και σας βοηθάνε να δείτε καθαρά χωρίς να χρειάζεστε τα γυαλιά σας. Το να φοράτε πολυεστιακούς φακούς επαφής αντί να βάζετε και να βγάζετε τα γυαλιά σας, σας βοηθάει να συνεχίσετε να αισθάνεστε και να φαίνεστε νεότεροι.
Μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα, emails, ειδήσεις κ.α. είτε στο κινητό ή στο laptop σας, χωρίς να χρειάζεται να τεντώσετε το χέρι σας ή να ψάξετε για τα γυαλιά σας.
Οι πολυεστιακοί φακοί επαφής μπορούν να σας δώσουν την βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κοντινής, ενδιάμεσης και μακρινής οράσεως σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας.
Στο κατάστημα οπτικών της κυρίας Τσάμη Όλγας γίνεται ειδική μέτρηση των παραμέτρων των ματιών σας και μια εξέταση παρακολούθησης όπου μπορούν να γίνουν μικρές προσαρμογές με βάση την εμπειρία και τις ανάγκες σας.
Κλείστε το ραντεβού σας για δοκιμαστικό ζεύγος πουλεστιακών φακών επαφής.

*Όλγα Τσάμη | Οπτικός Οπτομέτρης | Εφαρμόστρια φακών επαφής | Πτυχιούχος IRSOO Ιταλίας Vinci (FI)

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα στο Go On #31

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα