Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 18:42

City Hospital: 1η Επιστημονική Ημερίδα “Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού”

Το ανθρώπινο δυναμικό της Γενικής Κλινικής City Hospital (μέλος του Ομίλου HHG) και οι συνεργάτες της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, διοργανώνει δωρεάν εξέταση ψηλάφησης για τις γυναίκες.

Η δωρεάν εξέταση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της γενικής κλινικής, Πινδάρου 5, στην Καλαμάτα, στις 11 Νοεμβρίου 2023, τις ώρες από 09:00 έως 13:00.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στον ημιώροφο του Grand Hotel Kalamata, στην διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση στο κοινό, από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, συνεργάτες και προσκεκλημένους της City Hospital και του Ομίλου HHG.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και  προαγωγής της υγείας.

Τα ραντεβού θα προγραμματιστούν με τη βοήθεια εθελοντών του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου “Ξαναρχί-ΖΩ”, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν δωρεάν, μπορούν να προσέρχονται από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Εγγραφές πραγματοποιούνται και στο 6947512381.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα