Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 09:31

Ξεκίνησε ο κατ' οίκον εμβολιασμός στο Δήμο Μεσσήνης

Ξεκίνησε στο Δήμο Μεσσήνης ο κατ’ οίκον εμβολιασμός για τους δημότες οι οποίοι, για λόγους υγείας, δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Δήμος διαθέτει ένα όχημα και έναν οδηγό για όσο διαρκεί η δράση, σε συνεννόηση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκαν 10 εμβολιασμοί κατ’ οίκον την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 του μήνα, σε χωριά, εξαντλώντας την ημερήσια πρόβλεψη εμβολιασμών. Η δράση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με προγραμματισμένα ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατ’ οίκον εμβολιασμός, γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και τα ραντεβού κλείνονται στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και στα τηλέφωνα 27220-36000 και 27220-24751 και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης στο τηλέφωνο 27223-60150 (Αστρινιά Αδαμοπούλου).

Για το ραντεβού απαιτούνται: αριθμός ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η δράση αυτή αφορά άτομα που πάσχουν από τετραπληγία, παραπληγία, ανοϊκά άτομα, πάσχοντα από αλτσχάιμερ, άνοια καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν λόγω κατάκλισης".

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022