Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 08:55

Κορονοϊός: Ανησυχία στην Καλαμάτα για τα 1.000 κρούσματα που έδειξε ο Βιολογικός

Κορονοϊός: Ανησυχία στην Καλαμάτα για τα 1.000 κρούσματα που έδειξε ο Βιολογικός

Προβληματισμός επικράτησε στη σύσκεψη που έγινε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, λόγω των στοιχείων που δείχνουν σημαντική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοΐού στην περιοχή. Η ανησυχία προκύπτει κυρίως από το γεγονός ότι η τελευταία μέτρηση στον Βιολογικό Καθαρισμό της πόλης "έδειξε" 1.000 περίπου ενεργά κρούσματα.

Η ανησυχία έχει να κάνει και με τους εμβολιασμούς, που συνεχίζονται με πτωτική τάση. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, πραγματοποιούνται περίπου 200 εμβολιασμοί την ημέρα, όμως οι περισσότεροι αφορούν τη β’ δόση, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν και αρκετές ακυρώσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος, ο συντονιστής δράσεων του ΕΟΔΥ Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος, ο αν. προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Αντωνόπουλος και η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Δήμητρα Ψαρούλη. 

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022