Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 13:28

Θεσσαλονίκη: Συσκευές αποστείρωσης του αέρα για τον περιορισμό των νοσοκομειακών λοιμώξεων

Συσκευές αποστείρωσης του αέρα για τον περιορισμό των νοσοκομειακών λοιμώξεων, με τη χρήση τεχνολογιών UVC και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση), τοποθετήθηκαν χτες στα εξωτερικά ιατρεία του Θεαγενείου.

"Εξαρχής τέθηκε ως εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα η υιοθέτηση μέτρων για τον περιορισμό των νοσοκομειακών λοιμώξεων, σύμφωνα με τις οδηγίες και προτεραιότητες που έθεσε το υπουργείο Υγείας. Είμαστε ικανοποιημένοι που στη συγκυρία της έξαρσης του Covid 19, το νοσοκομείο μας υλοποιεί ήδη τον σχεδιασμό για την αναβάθμιση του επιπέδου υγιεινής και ασφάλειας", αναφέρει η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Ευαγγελία Κουρτέλη- Ξουρή, σημειώνοντας ότι στο Θεαγένειο, που είναι το μοναδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας, τόσο οι ασθενείς όσο και το προσωπικό χρήζουν αυξημένης φροντίδας και προστασίας.

Σημειώνει, παράλληλα, ότι τα νέα συστήματα που άρχισαν να εγκαθίστανται στους χώρους του Θεαγενείου συμπληρώνουν και ενισχύουν τα προσεγμένα μέτρα και τις διαδικασίες που ήδη ακολουθούνται υπό την ευθύνη και εποπτεία της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα