Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 15:50

Με άρωμα πολιτισμού τουρισμού και γαστρονομίας το «1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου»

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το «1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου» στο Λιμάνι της πόλης(πλατεία Αριστοτέλη Ωνάση), το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και η «Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα λάβει μέρος ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ενώ οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στα γραφεία του Δήμου διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια, κάρτες ή δείγματα προϊόντων για διαφημιστικούς λόγους) προκειμένου να τοποθετηθεί στο περίπτερο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα προβληθούν τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και Οινογνωσίας, ενώ θα λειτουργήσει έκθεση πελοποννησιακών προϊόντων, γαστρονομικές παρουσιάσεις, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικά δρώμενα, μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, τηλ. 2797022700, έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.


 


Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα