Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 21:01

Εσπερίδα με θέμα "Έξυπνες και Ασφαλείς Πόλεις"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο όμιλος Direction Business Network διοργανώνει εσπερίδα με θέμα "Έξυπνες και Ασφαλείς Πόλεις", την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στις 17:00.

Κάθε δήμος, κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη πόλη καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πολιτών. Η μετατροπή μιας πόλης σε "έξυπνη πόλη" είναι πρόκληση. Η μετατροπή μιας πόλης σε "ασφαλή και έξυπνη πόλη" είναι αναγκαιότητα. Είναι ο τρόπος να παραμείνουν οι πόλεις μας ζωντανές, λειτουργικές, ασφαλείς και ανταγωνιστικές.

Το μέλλον απαιτεί τον επαναπροσδιορισμό του αστικού ιστού αλλά και των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων και των διοικούντων. Η επιτυχία κάθε δημάρχου θα έρθει αξιοποιώντας εφαρμογές και συστήματα υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών, των επικοινωνιών αλλά και σε κάθε τομέα που αφορά την καθημερινότητα των πολιτών. Η εσπερίδα "Έξυπνες και Ασφαλείς Πόλεις" παρουσιάζει προτάσεις και λύσεις που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με το βλέμμα στραμμένο στον εικοστό αιώνα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί τώρα να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, θέτοντας τις υψηλές τεχνολογίες στην υπηρεσία των πολιτών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα