Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 12:10

Η Κιθαριστική Ορχήστρα δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη στο Αμφιθέατρο Πάρκου Μεσσήνης

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη στο Αμφιθέατρο Πάρκου Μεσσήνης τη Τρίτη 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Μία ξεχωριστή Συναυλία Κιθάρας θα δώσει η εξέχουσα Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη παρουσιάζοντας έργα Κλασικών και Ελλήνων συνθετών στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Μεσσήνης.

Η Ορχήστρα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Σολίστ από την Νίκαια. Υπεύθυνος Διδασκαλίας και Καλλιτεχνικής Επιμέλειας, είναι ο καταξιωμένος κιθαριστής και καθηγητής κλασσικής κιθάρας, Αντώνης Μυτακίδης.

Σολίστ είναι οι, Γιώργος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων), Στέλιος Γκόλγκαρης (πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών-Καλλιτεχνικός διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη) και ο Ηλίας Διαμαντάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής). Στην συναυλία της Τρίτης, θα συμπράξει με την Ορχήστρα και η τραγουδίστρια-παιδαγωγός Βιβή Σκούρτη, ερμηνεύοντας έργα γνωστών μελοποιών.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα