Μια διοργάνωση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, με την υποστήριξη της αυτοδιοίκησης, και τη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου.
Η πόλη γέμισε κόσμο που διασκέδασε, έκανε τις αγορές του, δοκίμασε τα προϊόντα και τις νοστιμιές που προσέφεραν οι επαγγελματίες.
Συγκινημένη εξέφρασε τη χαρά της σε δήλωσή της στην Εύφορη Γη η πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνα Γκλιάτα, ενώ ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, αναφέρθηκε στις διοργανώσεις στην περιοχή και τόνισε πως η Τριφυλίας είναι τόπος να ζεις.
Δείτε το βίντεο
Η έναρξη της βραδιάς έγινε από τον Σύλλογο Φίλων μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων και από τη Δημοτική Φιλαρμονική, ενώ παρουσιάστηκαν live 9 μουσικά σχήματα, χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων, σόου ακροβατικών και σχοινοβάτες.
Έκθεση φωτογραφιών από τη λευκή νύχτα:
View the embedded image gallery online at:
https://eforigi.com.gr/news/ekdiloseis/item/3226-i-giorti-tis-lefkis-nyxtas-stous-gargalianous#sigProId7eff077ee2
https://eforigi.com.gr/news/ekdiloseis/item/3226-i-giorti-tis-lefkis-nyxtas-stous-gargalianous#sigProId7eff077ee2