Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 16:08

Ενημέρωση στην Μεσσηνία για τους αλιείς για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων

Ενημέρωση στην Μεσσηνία για τους αλιείς για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων

Η ΔΑΟΚ Μεσσηνίας με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς και τους πρώτους αγοραστές αλιευμάτων (επιχειρήσεις που αγοράζουν απευθείας από τα αλιευτικά σκάφη, πχ. ιχθυοπωλεία, καταστήματα μαζικής εστίασης) ότι την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συναντήσεων του 1ου ορόφου, στην έδρα της ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας (Λακωνικής 87, Καλαμάτα), θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την επέκταση και αναβάθμιση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (ΟΣΠΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στο ΟΣΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες που θα παρέχονται από το αναβαθμισμένο περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αλιείας της ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας, στο τηλέφωνο 2721366509 και στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022