Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 15:28

Μεσσηνιακή Αμφικτυονία: Προβολές ταινιών του Μπάμπη Τσόκα

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία σε συνεργασία με τα μέλη της πραγματοποιεί  προβολές με ελεύθερη είσοδο των ταινιών του Μπάμπη Τσόκα «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» και «ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΖΟΡΜΠΑ» ως ακολούθως:

  1. Ο «Βίος και Πολιτεία του Αληθινού Γιώργη Ζορμπά» θα προβληθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Αγίου Φανουρίου 99 στο Ίλιον σε συνεργασία με το Δήμο Ιλίου και τον πρόεδρο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσσηνίων Ιλίου «Αρχαία Μεσσήνη» κ. Φώτιο Μαρκόπουλο.
  2. Η «Δική μας Μαρία Κάλλας» θα προβληθεί στη ΖΥΡΙΧΗ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και τοπική ώρα 14:00 στην οδό Wasserwerktrasse 92, 8037 της Ζυρίχης. σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο“Winterhur «Άγιος Δημήτριος». Τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία θα εκπροσωπήσει το μέλος κ. Κέλλυ Μακροπούλου.
  3. Η Δική μας Μαρία Κάλλας θα προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Pharae Palace Hotel στην Καλαμάτα,  σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Καλαμάτας «Νέστωρ» και συντονιστή το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Σάμιτα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα