Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 12:26

Έλα και εσύ… Βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 21.15 το βράδυ στον χώρο αθλοπαιδιών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Βραδιά Αλληλεγγύης «Έλα και εσύ…!» με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση υλοποιείται υπό την αιγίδα του "Καλαμάτα 2030", με τη συνεργασία του Συλλόγου Τριτέκτων Μεσσηνίας, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Φάος», του Χορευτικού Συλλόγου “Dance Challenge” και του Ν.Ο.Κ.
Τη μουσικοχορευτική βραδιά θα παρουσιάσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί 'Αστρη Μαυρέα και Νίκος Κουρής, ενώ θα συμμετέχουν το ροκ μουσικό συγκρότημα "Blues Escape", οι Μάριος Σαρέλλας, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Ελένη Πανταζοπούλου, o Σύλλογος Χορού "Just Dance School" και η Ακαδημία Χορού "Απόλλων και Άρτεμις". Προσκαλούνται οι κάτοικοι της πόλης , αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τρόφιμα σε κονσέρβες κ.α.) για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, σε μια βραδιά που θα συνδυάζει αλληλεγγύη, αγάπη, τραγούδι, χορό και μουσική. «Ελα και εσύ…» και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης!

Διοργάνωση ΚΑΛΑΜΑΤΑ2030

Υποστηρικτές: σύλλογος τρίτεκτων Μεσσηνίας, Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, Φάος, ΚΟΙΝΣΕΠ, σύλλογος χορού Dance Cgallenge

Συμμετέχουν Mε rock ήχους οι "Blues Escape" Ο Μάριος Σαρέλλας, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Αθανασακόπουλο και την Ελένη Πανταζοπούλου Ο Σύλλογος χορού "Just Dance School" Η Ακαδημία Χορού " Απόλλων και Άρτεμις"

Χορηγοί: "Στο Κύμα" Μεζεδοπολείο - Καφέ, "Ακτή ΝΟΚ" Εστιατόριο

Παρουσιαστές: 'Αστρη Μαυρέα και Νίκος Κουρής Λίγα λόγια για το Καλαμάτα 2030 http://www.kalamata2030.gr

Σίγουρα η δύναμη της Καλαμάτας είναι οι άνθρωποι της, προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την επιστημονική, επαγγελματική, πολιτιστική και κοινωνική προσφορά τους. Πιστεύεται ότι το αύριο της πόλης ανήκει στην συνέργεια των πιο ικανών και άξιων δημιουργικών δυνάμεων της, με κοινό στόχο μια Καλαμάτα ευτυχισμένη, ανθρώπινη και βιώσιμη. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να συνεργαστούμε σε κοινωφελείς δράσεις και σε κοινωνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ώστε η Καλαμάτα να γίνει το 2030 η ιδανική περιοχή για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας: μια πόλη πρότυπο με ιδανικά τον πολιτισμό και την παιδεία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα