Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 17:00

Ημερίδα Ε.Ι.Ε.Π. στην Καλαμάτα: Νέα τεχνολογία και AI στην εξυπηρέτηση του πελάτη

Η Καλαμάτα υποδέχεται για πρώτη φορά την ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών που έχει τόσο πανελλήνιο όσο και τοπικό ενδιαφέρον, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται επίσης σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29/3 από τις 14:30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Όπως αναφέρει η συντονίστρια της διοργάνωσης στην Καλαμάτα και Διευθύνων Σύμβουλος της Kalliergon, Βασιλική Κατέρη οι προεγγραφές για τη συμμετοχή θα ανοίξουν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου από τις 14:00 της ίδιας μέρας ενώ είναι ήδη ανοιχτές στο website της Ε.Ι.Ε.Π. www.customerservice.gr στην κατηγορία "ημερίδες". Στο τέλος της ημερίδας θα γίνει και μια κλήρωση για τους εγγεγραμένους με δώρο 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε πολυτελείς κατοικίες στην Στούπα. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Για το πρόγραμμα της Ημερίδας αλλά και για το Ε.Ι.Ε.Π. μίλησε η Marielle Thomas, μέλος του Δ.Σ. που εκφράζει την ικανοποίησή της σχετικά με την διοργάνωση στη Μεσσηνία, όπου και η ίδια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών ιδρύθηκε το 2004 με τις συμμετοχές μέχρι σήμερα να φτάνουν τα 127 μέλη, μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις μεγάλου ή μικρότερου μεγέθους. Σκοπός του η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πελάτη στην Ελλάδα μέσω διάφορων δράσεων.
Σχετικά με την ημερίδα, Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί μεταξύ άλλων εκπροσώπους εταιριών marketing και τεχνολογίας που θα μιλήσουν για διάφορα θέματα σχετικά με την εξυπηρέτηση, το ρόλο της νέας τεχνολογίας, το AI και την κυβερνοασφάλεια. Εκπρόσωποι τοπικών επιχειρήσεων της Μεσσηνίας θα μιλήσουν για την δική τους εμπειρία στην αγορά αλλά και για καινοτόμες ιδέες. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα