Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 14:30

Oι επιλεγμένες ταινίες του Φεβρουαρίου του Kalamata Short Docs

Το Καλαμάτα Short Docs μετά την πρώτη πετυχημένη ετήσια διοργάνωση που έγινε 27-30 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο Θ. Αγγελόπουλος συνεχίζει τις μηνιαίες προβολές του με τις επιλεγμένες ταινίες του Φεβρουαρίου.

Τα δύο μέρη του event θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17/3 και 31/3 στις 20:00 στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας στην οδό Κουτσομητοπούλου 6, κοντά στην πλατεία Όθωνος.

Είσοδος ελεύθερη.

Οι θεατές καλούνται για μια ακόμη φορά να βαθμολογήσουν τις ταινίες που θα επιλεγούν για το ετήσιο φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα της προβολής την Παρασκευή 17/3:

The inventor

Σκηνοθέτης  Αναστάσιος Σταμνάς, Μαγδαληνή Αλεξανδρή, Φώτιος Πανγαλος - Χώρα: Ελλάδα

Η ταινία «Ο εφευρέτης» αναφέρεται στη ζωή του Γιώργου Παραπονιάρη, μεταφορέα από την Καλαμάτα, όπως την περιγράφουν οι κόρες του Αλεξάνδρα και Τασία.

The Sign of Doom

Σκηνοθέτης  Έγγαρ Ασφινσάνη - Χώρα: Ινδονησία

Η πανδημία έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Συμπεριλαμβανομένης της Αλφίας, είναι μια δασκάλα που μαθαίνει πολλά από τα φαινόμενα που βλέπει. Για την Alfia, τα σκουπίδια δεν είναι πλέον κατάλληλο να πετιούνται στη θέση τους.

Hi Papa

Σκηνοθέτης  Ζούζι Κόνραντ - Χώρα: Ουγγαρία

Η Zsuzsi Konrád, κόρη του διάσημου συγγραφέα, György Konrád γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για τη σχέση τους ένα χρόνο πριν πεθάνει. Στόχος της είναι να γκρεμίσει το απρόσιτο είδωλο και να αναδείξει τη σχέση τους σαν πατέρας και κόρη. Η αδέξια προσπάθειά τους να συνδεθούν ξανά είναι εμποτισμένη με αγάπη.

Διάλειμμα

ROOMS WITH A VIEW

Σκηνοθέτης  Νικκολας Παπαδημητρίου, Νικολέτα Παράσχη - Χώρα: Ελλάδα

Η ταινία ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ αποτελεί μία προσπάθεια καταγραφής του χωρικού μετασχηματισμού που συντελείται σε ένα βιοτεχνικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Τα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας που παραδοσιακά στεγάζονταν σ΄ αυτό μεταμορφώνονται σταδιακά σε σουίτες πολυτελείας. Κατά την παραμονή μας ερχόμαστε σε επαφή με τρία διαφορετικά επίπεδα συνύπαρξης.

Sex Relish (a solo orgasm)

Σκηνοθέτης  Ananda Safo - Χώρα: Γαλλία

Σε αυτήν την ατελείωτη εποχή πανδημίας, όπου η σεξουαλικότητά μας χρειάστηκε μερικές φορές να εξελιχθεί, έχει δοκιμαστεί, γυναίκες από διαφορετικά υπόβαθρα προσφέρουν τις οικείες μαρτυρίες τους, αντιμετωπίζοντας τις επιθυμίες και τις απολαύσεις τους στη μοναξιά.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα