Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Το 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας 3-5 Φεβρουαρίου

Έρχεται το 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού Καλαμάτας «Στης Ελιάς το Δάκρυ» 3-5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, μια διοργάνωση του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το Φεστιβάλ ξεκινά με μια αφήγηση για ενήλικο κοινό και εφήβους από 11 χρονών και πάνω με τίτλο "Κι αν έχει η αγάπη βάσανα, έχει και νοστιμάδα". Με την Νάγια Οικονομοπούλου και την μουσική συντροφιά της Μαρίας Γεωργοπούλου.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η συγγραφέας και ερευνήτρια του λαϊκού παραμυθιού, Εμμανουέλα Κατρινάκη, θα παραδώσει μια διάλεξη με τίτλο "...και δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει...". Μια εξερεύνηση στον κόσμο των λαϊκών παραμυθιών που αφορά όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6985898280 για να κρατήσετε θέση! Είσοδος ελεύθερη.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στις 18:00, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, οπλιστείτε με θάρρος. "Μια δράκα δράκοι" θα ξεπηδήσουν από τις ιστορίες που θα μοιραστούν μαζί μας η Νάγια Οικονομοπούλου και η Μαρία Γεωργοπούλου. Προσοχή μεγάλη γιατί η αφήγηση αφορά μόνο ατρόμητους μεγάλους και παιδιά από 6 χρονών και πάνω.
Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Ενώ, την ίδια μέρα, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, πάλι στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τρεις πολυταξιδεμένες "Παραμυθοκόρες".
Η Βασιλεία Βαξεβάνη, η Αντωνία Βέλλιου και η Ιφιγένεια Κακριδώνη θα μοιραστούν μαζί μας μια ιστορία έρωτα, απώλειας και αγάπης κεντημένη από τρεις φωνές και στολισμένη με παραδοσιακά τραγούδια.
Μια ιστορία κατάλληλη για ενήλικες αλλά και έφηβους από 15 χρονών και πάνω! Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Τέλος, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, οι "Παραμυθοκόρες" θα "κλείσουν" το φεστιβάλ με μια μεγάλη περιπέτεια!
Θα μας ταξιδέψουν σε σκοτεινές λίμνες με τρομερούς δράκους, υγρές σπηλιές με τρομερά τέρατα και άγρια δάση με κακούς λύκους!!! Αλλά μικροί μας φίλοι μη φοβηθείτε!!! Γιατί υπάρχουν κάποιοι που τολμούν και δεν φοβούνται να τα βάλουν μαζί τους! Μια ιστορία κατάλληλη μόνο για τολμηρούς μεγάλους και μικρούς από 4 χρονών και πάνω! Γενική είσοδος 3 ευρώ.

 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα