Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 21:03

Διαδικτυακή διάλεξη για τη συμμετοχή των γυναικών στην ελληνική επανάσταση του 1821

Στα πλαίσια των διαδικτυακών διαλέξεων με διακεκριμένες προσωπικότητες, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, θα πραγματοποηθεί διαδικτυακή διάλεξη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, στις 18 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 21:00 μ.μ. από την Πηνελόπη Λαμπούση με θέμα τη συμμετοχή των γυναικών στην ελληνική επανάσταση του 1821.

Η Πηνελόπη Λαμπούση είναι Φιλόλογος με Μεταπτυχιακό Ειδικής Εκπαίδευσης, Αρθρογράφος, Πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «ο Παπαφλέσσας» και Μέλους του Δ.Σ της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.

Το ακριβές θέμα της διαλεξης είναι: «Η συμμετοχή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ο απόηχος της δράσης τους. Κατάδειξη μορφών έμπρακτης ισοδυναμίας του γυναικείου με το ανδρικό φύλο. Τα Σπάργανα του Φεμινισμού».

Η διάρκεια της ομιλίας θα είναι 30 λεπτά, θα παρουσιαστεί επίκαιρο επετειακό βίντεο και στο τέλος της διάλεξης το ακροατήριο θα έχει την δυνατότητα να υποβάλει ερωτήσεις στην εισηγήτρια. Η παρουσίαση της διάλεξης θα γίνει από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ. με ελεύθερη είσοδο στο LINK: Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/83584124654?pwd=ZllsVEhJWEh1T2U4NzRvSzhYN3duQT09

Η πλατφόρμα θα ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα (από τις 20:30) για επικοινωνία και γνωριμία όσων επιθυμούν και για παροχή οδηγιών σωστής χρήσης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα