Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 13:46

Στις 13 και 14 Νοεμβρίου επιστρέφει το Διεθνές ‘Kalamata Dance Cup’ 2021

To 3ο Kalamata Dance Cup (Φεστιβάλ & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού) επιστρέφει δυναμικά και προγραμμάτισε να ανοίξει και πάλι τις ‘πόρτες’ του το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Κλειστό ‘ΤΕΝΤΑ’ Καλαμάτας, με την ελπίδα πως μέχρι τότε θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση που διανύουμε και με την ευχή να επαναλειτουργήσουν σύντομα τα καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Dance Challenge’, Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Kalamata Dance Cup Λαμπρινή - Νίνα Δράκου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Kalamata Dance Cup, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Dance Challenge’, σε συνεργασία με την POLISART Κοιν.Σ.Επ , θα εργαστούν και φέτος σκληρά με όρεξη, αφιλοκερδώς  για την επίτευξη των στόχων του. Το Kalamata Dance Cup που προσελκύει πλήθος καλλιτεχνών και επισκεπτών από Πελοπόννησο, υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στοχεύει στη διατήρηση & ενίσχυση διεθνώς του χαρακτηρισμού που προσδίδεται στην πόλη της Καλαμάτας ως πολιτιστική ‘Πόλη του Χορού’, στη γνωριμία με το Μεσσηνιακό τόπο και στην τόνωση της οικονομίας του προσδίδοντας γενική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

To τριήμερο Φεστιβάλ χορού προβάλλεται ήδη στο visitgreece.gr του ΕΟΤ, στo festivalfinder.eu της κοινότητας των Φεστιβάλ της Ε.Ε και σε πολλά άλλα κανάλια επικοινωνίας. Για το 2021 έχει στόχο να προβληθεί και σε περισσότερα αθηναϊκά & διεθνή ΜΜΕ. Στοχεύοντας στη διατήρηση συνεργειών και συνεργασιών της, η Οργανωτική Επιτροπή, αιτήθηκε εκ νέου αιγίδας και επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), όπως επέτυχε και τα προηγούμενα έτη. Επιπροσθέτως, θα έχει και την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Ευελπιστεί για φέτος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανταποκριθεί θετικά και να υποστηρίξει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση πολιτισμού στο πλαίσιο ενίσχυσης του ‘Θεματικού Τουρισμού’.

Περισσότερες πληροφορίες: Φεστιβάλ Χορού & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού

Fb page: KALAMATA DANCE CHALLENGE

Instagram page: KALAMATA DANCE CUP

Youtube: https://bit.ly/2yDSBkQ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα