Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 10:16

Ομιλία του Δημήτρη Μπουραντά στην Καλαμάτα

Ομιλία του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά με θέμα «Δημιουργική σκέψη και προσωπική επαγγελματική επιτυχία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33).

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι εκδόσεις Πατάκη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, με αφορμή το βιβλίο του κ. Μπουραντά «Αν μ΄ άφηνες τη λέξη να σου μάθω».

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του μάνατζμεντ, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων και έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα εξής: «Μάνατζμεντ», « Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού», «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας». To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Επιπλέον, τα βιβλία του «Επί σκηνής χωρίς πρόβα», «Το Γράμμα της Ελπίδας», «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή», «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ», «Κραυγή Σιωπής», βρέθηκαν στις λίστες των Best Sellers για αρκετούς μήνες. Επιπρόσθετα έχει εκδοθεί το βιβλίο “Leadership meta-competencies” που βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon. Πρόσφατα εκδόθηκε το μυθιστόρημα «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» που αποτελεί συνέχεια του «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα