Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 16:21

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα φέτος το 6ο Φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης "Deja Vu" στην Καλαμάτα

Η ομάδα εθελοντών της εκδήλωσης "Déjà Vu 6" πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο REX, ενόψει της φετινής διοργάνωσης που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00.

Η πιο συναρπαστική εκδήλωση της Καλαμάτας για την αποκριάτικη περίοδο, εκτός από το να αναδείξει τα ταλέντα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα μεταμφιεστούν και θα μιμηθούν διάσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες και να διασκεδάσει το κοινό, έχει ως σκοπό την προσφορά και τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ του Ν. Μεσσηνίας "Η ΥΠΟΜΟΝΗ" .

Το "Déjà Vu" πραγματοποιείται εδώ και έξι χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο διασκεδαστικά και ψυχαγωγικά show τραγουδιού και μίμησης στο πλαίσιο του Καλαματιανού Καρναβαλιού, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα τραγούδι που επιθυμούν ή ακόμα και σκηνές από ταινίες, μία θεατρική παράσταση ή την τηλεόραση και θα να μεταμφιεστούν ανάλογα, ώστε να μιμηθούν όσο πιο καλά μπορούν διάσημους τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, λοιπόν, θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αφήσουν όσα χρήματα μπορούν στον κουμπαρά της διοργάνωσης, στηρίζοντας έτσι τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ "Η ΥΠΟΜΟΝΗ", ενώ τα παιδιά του συλλόγου έχουν ετοιμάσει τα ίδια τα βραβεία που θα δοθούν στους νικητές.

Τέλος, η είσοδος την εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το "Déjà Vu 6" 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα