Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 14:44

Την πίτα της έκοψε η "ΦΑΡΙΣ" (Βίντεο)

Την πίτα της έκοψε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας "ΦΑΡΙΣ" σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, παρουσία πλήθος κόσμου. 

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι η ΦΑΡΙΣ έχει αποδείξει χρόνια τώρα το κοινωφελές της έργο. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας, Παντελής Δρούγας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε ευχαριστίες, αλλά και τα ευχαριστήριά του.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ευχήθηκε η νέα αυτή δεκαετία να είναι μία δεκαετία οικονομικής αλλά κυρίως πνευματικής ανάκαμψης, ενώ συνεχάρη όλους τους διευθυντές της ΦΑΡΙΣ, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο για τη προσφορά τους.  

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, συνεχάρη τη ΦΑΡΙΣ για το έργο της, αναφέροντας ότι έχει καταφέρει να αναδείξει την Καλαμάτα πολιτιστικά. 

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα βραβεία για τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Καλαμάτας που διοργάνωσε ο δήμος την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο δήμαρχος απένειμε το πρώτο βραβείο στην επιχείρηση Δημ. Βλαχονικολός & Σία ΙΚΕ – COSMOS, ενώ το τρίτο η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη στο κατάστημα έτοιμων ενδυμάτων με την επωνυμία WOMAN. 

Ο Στάθης Γυφτάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, δεσμεύθηκε για τη συνέχεια της ΦΑΡΙΣ, να συνεχίσει η Καλαμάτα να είναι ο πρώτος προορισμός στην Ελλάδα σε σχέση με τον πολιτισμό. 

Τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Λαμπρινίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού τομέα, αναφέροντας το πόσο τυχεροί είμαστε που η πόλη έχει έναν τέτοιο πολιτιστικό φορέα. Ο κ. Γιάννης Μαργαρίτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας τόνισε ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν ώστε να γίνει το ΔΗΠΕΘΕΚ ένα από τα καλύτερα περιφερειακά θέατρα στη χώρα, όπως ήταν παλαιότερα. 

Στη συνέχεια, έλαβε χώρα κλήρωση για τους εργαζόμενους της ΦΑΡΙΣ με νικήτρια την κυρία Χριστίνα Πλαγιανού, η οποία κέρδισε τριήμερη άδεια. 

Τέλος, μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους τα κομμάτια από τη βασιλόπιτα. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

SOUREAS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα