Στόχος είναι η παρουσίαση του σύκου, του φυσικού αυτού προϊόντος από τη νότια Πελοπόννησο.
Σε επικοινωνία που είχε η "Εύφορη Γή" με τον γενικό διευθυντή της ΣΥΚΙΚΗΣ Γιώργο Αγγελόπουλο, ο ίδιος ανέφερε ότι "Η πρώτη μέρα ξεκίνησε αρκετά καλά και συνεχίζουμε δυναμικά και σήμερα". Ενώ επεσήμανε πως η "ΣΥΚΙΚΗ" λανσάρει νέους κωδικούς προϊόντων.
Ειδικότερα τόνισε πως το εξαιρετικό αυτό προϊόν έχει σημαντική ανταπόκριση λόγω του ύφους της συγκεκριμένης έκθεσης, η οποία είναι πολύ εξειδικευμένη και αφορά 100% φυσικά και βιολογικά προϊόντα, πράγμα που επισημάνθηκε και στην πρόσφατη εκπομπή "Εύφορη Γη".
Επιπλέον σημείωσε: "Λανσάρουμε νέους κωδικούς προϊόντων, όπως η νέα μας συσκευασία Doy-pack η οποία έχει πραγματικά μεγάλη απήχηση στις αγορές της Β. Ευρώπης και όχι μόνο".
Η Doy-pack της ΣΥΚΙΚΗΣ είναι μια εξαιρετική συσκευασία με κορυφαίο design, άριστη ποιότητα υλικών και σωστή διατήρηση των σύκων, η οποία απευθύνεται σε νεανικό κοινό και όχι μόνο.
Η έκθεση ξεκίνησε χθες Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται για το κοινό σήμερα το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσουν έως και αύριο κάποιες B2B συναντήσεις.
Κωνσταντίνα Δημοπούλου
https://eforigi.com.gr/news/ekdiloseis/item/10232-me-kainoyrgia-proionta-i-sykiki-sti-souidia#sigProId0a7369df5d
Διαβάστε ακόμα: