Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 12:06

Με νέα συσκευασία η "ΣΥΚΙΚΗ" στη Σουηδία (Φωτογραφίες)

Με νέα συσκευασία η "ΣΥΚΙΚΗ" στη Σουηδία (Φωτογραφίες)

Στην Σουηδία προβάλλει η "ΣΥΚΙΚΗ" τα προϊόντα και τη νέα της συσκευασία, στο πλαίσιο της διήμερης έκθεσης "Μalmö Massan Σουηδία 2019", η οποία ολοκληρώνεται απόψε.

Στόχος είναι η παρουσίαση του σύκου, του φυσικού αυτού προϊόντος από τη νότια Πελοπόννησο.

Σε επικοινωνία που είχε η "Εύφορη Γή" με τον γενικό διευθυντή της ΣΥΚΙΚΗΣ Γιώργο Αγγελόπουλο, ο ίδιος ανέφερε ότι "Η πρώτη μέρα ξεκίνησε αρκετά καλά και συνεχίζουμε δυναμικά και σήμερα". Ενώ επεσήμανε πως η "ΣΥΚΙΚΗ" λανσάρει νέους κωδικούς προϊόντων.

Ειδικότερα τόνισε πως το εξαιρετικό αυτό προϊόν έχει σημαντική ανταπόκριση λόγω του ύφους της συγκεκριμένης έκθεσης, η οποία είναι πολύ εξειδικευμένη και αφορά 100% φυσικά και βιολογικά προϊόντα, πράγμα που επισημάνθηκε και στην πρόσφατη εκπομπή "Εύφορη Γη".

Επιπλέον σημείωσε: "Λανσάρουμε νέους κωδικούς προϊόντων, όπως η νέα μας συσκευασία Doy-pack η οποία έχει πραγματικά μεγάλη απήχηση στις αγορές της Β. Ευρώπης και όχι μόνο".

Η Doy-pack της ΣΥΚΙΚΗΣ είναι μια εξαιρετική συσκευασία με κορυφαίο design, άριστη ποιότητα υλικών και σωστή διατήρηση των σύκων, η οποία απευθύνεται σε νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Η έκθεση ξεκίνησε χθες Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται για το κοινό σήμερα το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσουν έως και αύριο κάποιες B2B συναντήσεις.

Κωνσταντίνα Δημοπούλου

Διαβάστε ακόμα:

2.500 οικογένειες ζουν από το σύκο στη Νότια Πελοπόννησο - Ελπίζουν στην αναδιάρθρωση με το νέο ΕΣΠΑ (Βίντεο)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022