Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 13:23

Μαθήματα μπριτζ για παιδιά στην Καλαμάτα

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ) θα δημιουργήσει και φέτος τμήμα εκμάθησης μπριτζ για παιδιά ηλικίας 9-15 ετών.

Τα μαθήματα δεν έχουν οικονομικό κόστος για τα παιδιά και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Pharae Palace, με το πρώτο μάθημα να ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Το μπριτζ είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι που προσφέρει νοητική άσκηση και βελτιώνει αισθητά την μνήμη και την κρίση των παιδιών. Η ενασχόληση με σύμβολα και αριθμούς προϋποθέτει εστίαση και αυτοσυγκέντρωση, ενώ η ταυτόχρονη παρουσία τριών άλλων παιχτών στο τραπέζι ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον όμιλο στο τηλ. 6974-898944 (Κατσίποδας Δημήτριος), μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καθώς και μέσω του site www.oamk.gr και της σελίδας στο Facebook «ΟΑΜΚ – Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα