Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 16:28

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα εργαστήρια του Κέντρου Νέων Καλαμάτας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο εργαστηρίων για το 2018 και συνεχίζει για το 2019 με τον ίδιο ενθουσιασμό και φροντίδα τα ήδη υπάρχοντα εργαστήρια, προσθέτοντας και μερικά ακόμη!

Η ομάδα των εθελοντών του, όπως πάντα, θα είναι παρούσα για να σας κατατοπίσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης και συσπείρωσης της κοινότητας, ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, και, φυσικά, γνωριμίας με το μεγαλείο του εθελοντισμού σε μία από τις πιο αγνές του μορφές, που στόχο δεν έχει το κέρδος, αλλά τη μαθησιακή και (δια)πολιτισμική ανταλλαγή!

Σας περιμένουμε λοιπόν:

  • από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00-22.00

για να πραγματοποιήσετε τις εγγραφές σας στα εργαστήρια που επιθυμείτε. Οι εγγραφές γίνονται στον 1ο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Όθωνος 10, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας. 
Το πρόγραμμα δεύτερου τετραμήνου:Υπενθυμίζουμε ότι:

  • όπως κάθε φορά, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με σειρά προτίμησης έως 4 εργαστήρια, ωστόσο θα παρακολουθήσουν τελικά έως 2. Πάντα ακολουθείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημέρα και ώρας εγγραφής ως προς τη συμμετοχή στα εργαστήριά μας, προσπαθώντας να είναι οι πόρτες μας ανοιχτές για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο! Κατά τη διάρκεια του τετραμήνου, θα υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από 2 εργαστήρια, αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

  • τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ [5€ για ανέργους] ανά εργαστήριο για όλο το τετράμηνο και το ποσό καταβάλλεται μόνο όταν κάποιος επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο κάθε εργαστήριο. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτιρίου (ενοίκιο, λογαριασμοί, πρώτες ύλες).
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία για τη συνέχεια μίας ακόμη δημιουργικής χρονιας στο αγαπημένο μας Κέντρο Νέων Καλαμάτας.
Διεύθυνση: Πλατεία Όθωνος 10
e-mail: kentroneonkalamatas@gmail.com
http: www.kentroneon.wordpress.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα