Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 23:49

Εγκαινιάστηκε το ΙΕΚ Δέλτα 360⁰ στην Καλαμάτα (βίντεο - φωτογραφίες)

Νέες προοπτικές στην εκπαίδευση μετά το λύκειο ανοίγονται στην Καλαμάτα με την ίδρυση του  ΙΕΚ Δέλτα 360⁰.

Τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων που στεγάζουν το ΙΕΚ, επί της οδού Λακωνικής, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

«Ο καλύτερος δάσκαλος για την ανάπτυξη είναι το μεράκι» τόνισε ο εκπρόσωπος της ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας πρωτοσύγκελος Φίλιππος Χαμαργιάς μετά την τελετή του αγιασμού. Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας προηγουμένως είχε τονίσει τη σημασία της εκπαίδευσης σε έναν τέτοιο τόπο όπως η Καλαμάτα, όπου όπως είπε, συχνά επενδυτές αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό για να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά διαπιστώνεται δυστυχώς πως δεν υπάρχει μεσαίο εξειδικευμένο δυναμικό. Υπάρχουν αντίθετα εξειδικευμένοι εργάτες, πτυχιούχοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και άνεργοι.

Η γενική διευθύντρια του Ομίλου Ολγα Κριτσιμά αναφέρθηκε στο ΙΕΚ Δέλτα 360⁰ και στο όραμα του προέδρου του Ομίλου Γιάννη Καρανταλή, ο οποίος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.

Η βραδιά, που έκλεισε με ένα δώρα και χορευτικό, περιελάμβανε και επίδειξη μόδας, στην οποία παρουσιάστηκαν δημιουργίες σπουδαστών. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το styling επιμελήθηκαν σπουδαστές τμημάτων των Ιωαννίνων και της Πάτρας.

Δείτε το βίντεο:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα