Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:12

Ελαιόλαδο - Ορκίστηκαν οι πρώτοι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού "Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου" (βίντεο)

Ελαιόλαδο - Ορκίστηκαν οι πρώτοι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού "Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου" (βίντεο)

Με τα πτυχία στο χέρι πλέον αναζητούν τη θέση τους στην σημαντική αγορά ελιάς και ελαιολάδου, οι πρώτοι 19 πτυχιούχοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου/Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων, του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων έγινε στην Καλαμάτα, στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιολάδου, παρουσία μεταξύ γονιών, φίλων και άλλων, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθανάσιου Κατσή, του κοσμήτορα της σχολής Δημητρίου Πετρόπουλου, του διευθυντή του ΜΠΣ Ιωακείμ Σπηλιόπουλου, του τ. δ/ντή Γ. Ζακυνθινού, του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου, του εκπροσώπου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαου Κουτέλα.

Τον όρκο εκφώνησε ο πτυχιούχος Κων. Σκοπαράντζος.

Δείτε το βίντεο

 

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/SXcwDo4NAOU}

Τις μεταπτυχιακές σπουδές ολοκλήρωσαν οι εξής:

Αναδιώτης Γεώργιος, Βρέλλη Αλεξάνδρα, Γαλέα Μαρία, Γεωργακοπούλου Ευσταθία, Γυφτέα Ελένη, Δημητροπούλου Νίκη, Κορατζόπουλος Δημοσθένης, Κουβουτσάκης Νικόλαος, Κούμπλα Μαρίνα, Κουράνος Βασίλειος, Μητροπούλου Κωνσταντίνα, Ξηρογιάννη Σταυρούλα, Παναγοδήμος Ηλίας, Παρασκευοπούλου Γεωργία, Ρήγα Ευσταθία, Σκοπαράντζος Κωνσταντίνος, Τσαγκάρη Σταυρούλα, Τσέλιου Γεωργία, Ψυχογιός Δημήτριος.

Κ.Δ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022