Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των μεγάλων νικητών έλαβε χώρα την Τρίτη 8 Μαΐου στο «Innovathens», τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια έκθεση όλων των ομάδων και συνέχισε με το διαγωνισμό και την παρουσίαση των ιδεών ενώπιον της κριτικής επιτροπής.
Για τους σκοπούς της έκθεσης η ομάδα του Εσπερινού ΕΠΑΛ δημιούργησε μια αφίσα με το όνομα λογότυπο της κοινωνικής της επιχείρησης και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες. Σε αυτό βοήθησε ο καθηγητής και γραφίστας Σπύρος Νιαβής.
Στην ομάδα της επιχείρησης συμμετείχαν οι παρακάτω μαθητές της Α Λυκείου:
-Κολυβάρης Παναγιώτης
-Μαστακούρη Σταυρούλα
-Νικόλης Δημήτρης
-Παχτίτη Κατερίνα
-Σκόκος Σταύρος
-Τσακανίκας Δημήτρης
-Χελά Σταυρούλα
Συντονίστρια καθηγήτρια η Καρακωνσταντίνου Όλγα και σύμβουλος η Αράπη Παναγιώτα.
Σκοπός της έκθεσης ήταν οι παρευρισκόμενοι να γνωρίσουν τις κοινωνικές επιχειρήσεις. Η ομάδα μίλησε με το κοινό για την ιδέα την οποία παρουσίασε ενώπιον όλων και της κριτικής επιτροπής.
https://eforigi.com.gr/news/edu/item/2497-diakrisi-se-panellinio-diagonismo-gia-tin-a-taksi-tou-esperinoy-epal-kalamatas#sigProId1b64e507e5