Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 15:38

ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ: Πανελλήνιος διαγωνισμός ανάγνωσης παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου στην Καλαμάτα

Η βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας σύμφωνα με ανακοίνωσή της συνεργάζεται τη φετινή σχολική χρονιά με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για τη διεξαγωγή των ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΩΝ 2020, αποτελώντας εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού στο νομό μας, ο οποίος θα διεξαχθεί την 8η Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή. 

Οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ είναι ένας πανελλήνιος διαγωνισμός ανάγνωσης παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου που προκηρύσσεται από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για 22η συνεχόμενη χρονιά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων ατομικά ή σε ομάδες δύο έως τεσσάρων αναγνωστών. Τα παιδιά καλούνται να διαβάσουν τέσσερα (4) βιβλία διαφορετικά για κάθε τάξη, τα οποία εντάσσονται σε μια ενιαία θεματική ενότητα και να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τα βιβλία που διάβασαν.

Για τις ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2020 επιλέχθηκε η θεματική ενότητα "Εμείς…οι Άλλοι" με κεντρικές έννοιες τη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη, την κατανόηση και τον σεβασμό για τον διπλανό μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό και τον κατάλογο των βιβλίων από την ιστοσελίδα Εκπαιδευτηρίων Γείτονα και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 13 Μαρτίου 2020, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε και με τους υπεύθυνους βιβλιοθήκης του σχολείου: Χρυσανθακόπουλο Κώστα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ.6974434906 και Παναγιώτα Παπανικολάου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 6977018400)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα