Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 12:17

Εκπαιδευτικά σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου σε Πύλο και Καλαμάτα

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου θα πραγματοποιηθούν στην Πύλο και την Καλαμάτα, στις 2 και 3 Νοεμβρίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε παραγωγούς, σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες της τυποποίησης και της εμπορίας ελαιολάδου, σε επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τη γευσιγνωσία ελαιολάδου.
Σκοπός των σεμιναρίων είναι η κατανόηση βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με την ποιότητα και την οργανοληπτική αξιολόγηση καθώς και τη σχέση της ποιότητας με ένα επιτυχημένο, εξαγωγικό μοντέλο.
Τα σεμινάρια πέραν των θεωρητικών εισηγήσεων περιλαμβάνουν και πρακτική επίδειξη γευσιγνωσίας ελληνικών ελαιολάδων.
Εκπαιδευτές των σεμιναρίων είναι η κ. Ελευθερία Γερμανάκη, Panel Supervisor Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Α.Σ Ρεθύμνου «ΕΝΩΣΗ» - Ειδικός κριτής ελαιολάδου σε ελληνικούς και ξένους διαγωνισμούς, ο κ. Μανώλης Καρπαδάκης, Τμήμα Εξαγωγών και Marketing στην Terra Creta, με μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα έκθλιψης, τυποποίησης και προώθησης ποιοτικού ελαιολάδου και η κ. Χριστίνα Στριμπάκου, γευσιγνώστρια ελαιολάδου και συνιδρύτρια της LIÁ Cultivators που εδρεύει στην Μεσσηνία.
Για κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο, ο αριθμός των ατόμων δεν θα ξεπερνά τα 20 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας κατά τη διαδικασία των εγγραφών. Εγγραφές θα γίνονται έως τις 30 Οκτωβρίου.
Τα σεμινάρια στις δύο πόλεις θα έχουν την ίδια δομή και θεματολογία. Το σεμινάριο στην Πύλο που διοργανώνεται από τον Δήμο Πύλου Νέστορος και το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο “Poseidonia”. Στην Καλαμάτα διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και θα πραγματοποιηθεί στο Elite City Resort. Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου υποστηρίζει τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη Μεσσηνία.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε ως εξής:
Για την Πύλο 09:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 27230 28353 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για την Καλαμάτα 09:00 – 14:00 στα τηλέφωνα 27210 62212, 62200 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα