Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 13:02

To 3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας αύριο στην Καλαμάτα

Για τρίτη χρονιά το διεθνές συνέδριο ανάπτυξης και οικονομίας, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 04 Μαΐου, στις 10 το πρωί  στην Καλαμάτα, παρουσία του αν. υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση, υπό την διοργάνωση του ΤΕΙ Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy)  Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza)  Ρουμανία.

Στο Συνέδριο έχουν υποβληθεί 128 επιστημονικές εργασίες από 17 χώρες, ενώ θα παρουσιαστούν οι 103 από αυτές. Οι σύνεδροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές και υποψήφιοι διδάκτορες οικονομικών σχολών. Οι εργασίες, οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα ερευνών που πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς  της οικονομικής επιστήμης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο.

Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθεί επιστημονική Ημερίδα της ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Η σπουδαιότητα της διδασκαλίας των Οικονομικών Μαθημάτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η θεμελιώδης σημασία της στην πορεία προς τον οικονομικό εγγραματισμό των αυριανών πολιτών».

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι διεθνούς κύρους καθηγητές: Λιαργκόβας Παναγιώτης, Χιόνης Διονύσιος και Δρυμπέτας Ευάγγελος . Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Χαρίτση Αλέξη.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Elite City Resort στην Καλαμάτα. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

DIEK ARKADIA 2

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022