Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 23:37

Με χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup - Ακολουθούν οι ανακοινώσεις (Βίντεο)

Με χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup - Ακολουθούν οι ανακοινώσεις (Βίντεο)

Με χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών του Eurogroup, έγραψε ο εκπρόσωπος του Μάριο Σεντένο στο Twitter. Αυτή την ώρα παραχωρείται συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο. «Εξαιρετική συμφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών ως απάντηση στον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού: 500 δισ. ευρώ άμεσα διαθέσιμα» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ.

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου 

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών κατέληξαν απόψε σε συμφωνία για μια κοινή οικονομική απάντηση απέναντι στον κορονοϊό μετά την εξεύρεση ενός κοινού πεδίου με την Ολλανδία, η οποία μπλόκαρε τις συνομιλίες από την Τρίτη, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.

"Η συνάντηση τελείωσε υπό με τα χειροκροτήματα των υπουργών", ανακοίνωσε μέσω Twitter σε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup. Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ εξέφρασε την ικανοποίησή του για μια "εξαιρετική συμφωνία" που περιλαμβάνει "500 δισεκατομμύρια ευρώ άμεσα διαθέσιμα" και "ένα ταμείο ανάκαμψης".

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022