Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 10:27

Έκτακτο μέρισμα σε κατοίκους της Β. Ελλάδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκτακτο μέρισμα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ καταβάλλεται στους περσινούς δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης οι οποίοι κατοικούν σε 8 νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για τους κατοίκους των ορεινών νομών Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Σερρών και Ιωαννίνων.
Το έκτακτο μέρισμα θα δοθεί με διαδικασίες-εξπρές στους δικαιούχους τους επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης που είχαν υποβάλει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση την περασμένη σεζόν.
Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών αλλάζει αναδρομικά το επίδομα θέρμανσης της περασμένης περιόδου 2016 – 2017 για τις ορεινές και βόρειες περιοχές οι οποίες περιλαμβάνονται στην ζώνη Α, και από τα 25 λεπτά το λίτρο αυξάνεται κατά 50% στα 37,5 λεπτά.
Η διαφορά των 12,5 λεπτών ανά λίτρο θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και οι ίδιοι δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.

Το ύψος του επιδόματος θα αντιστοιχεί στο 50% της περσινής επιδότησης και θα φτάνει -κατ’ ανώτατο όριο- στα 250 ευρώ για τον άγαμο και στα 313 ευρώ για τον έγγαμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα