Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 13:50

"Νέο Επιμελητήριο": Ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται αναδιάρθρωση

Αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» με τον επικεφαλής του Γιώργο Γκούμα επισκέφθηκαν την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη.


Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του πρωτογενούς τομέα και της παραγωγής με την επιχειρηματικότητα. Είναι πολύ κρίσιμο για μια περιοχή όπως ο νομός Μεσσηνίας με παραδοσιακά προϊόντα, διεθνώς αναγνωρίσιμα που δημιουργούν προστιθέμενη αξία, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ανάπτυξη της οικονομίας στο συγκεκριμένο τομέα.
Επίσης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η συνέργεια της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους υπόλοιπους φορείς, όχι μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ουσίας γιατί αυτό είναι που θα δώσει το αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: "Ο κ. Γκούμας άκουσε με προσοχή την τοποθέτηση της κ. Αλειφέρη και συμφώνησε μαζί της ότι ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται αναδιάρθρωση. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» γίνεται εκτενής αναφορά στις καινοτόμες γεωργικές καλλιέργειες καθώς και στην αναγκαία υποστήριξη των νέων αγροτών.
Επιβεβαίωσε δε την πολύ στενή συνεργασία που θα έχει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας για την προσπάθεια ανάπτυξης του νομού Μεσσηνίας, την ανάπτυξη των υποδομών καθώς και την επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του τόπου μας".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα