Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 20:13

Βραβείο στην Aegean και από την IATA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Aegean τιμήθηκε με το Fast Travel Gold Award από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA), για τις καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που προσφέρει για την απλούστευση και την επιτάχυνση της εμπειρίας των επιβατών. Η Aegean είναι η 11η αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που εξασφαλίζει τη χρυσή διάκριση.

Το πρόγραμμα Fast Travel της IATA (International Air Transport Association) ανταποκρίνεται στο αίτημα των επιβατών για περισσότερες επιλογές, ευκολία και αυτονομία μέσω επιλογών αυτοεξυπηρέτησης στις υπηρεσίες: διαδικασία self-check-in (που περιλαμβάνει τη διαδικασία αυτοματοποιημένου check-in), διαδικασία αυτοεξυπηρέτησης «bags ready-to-go» για τις αποσκευές, διαδικασία ελέγχου εγγράφων, διαδικασία αλλαγής κράτησης (flight re-booking), διαδικασία αυτοματοποιημένης επιβίβασης και διαδικασία ανάκτησης αποσκευών. Το όραμα του προγράμματος είναι, έως το έτος 2020, να παρέχεται στο 80% των επιβατών ανά τον κόσμο ένα ολοκληρωμένο φάσμα επιλογών self-service καθ’ όλα τα στάδια του ταξιδιού τους, με στόχο την περισσότερη άνεση και τη μείωση της αναμονής σε ουρές.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, ο Ground Operations Director της Aegean και της Olympic Air Πάνος Νικολαΐδης, παρέλαβε το χρυσό βραβείο από τον κ. Sergio Fernandez, Airport, Passenger, Cargo and Security Europe Director της IATA.