Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 23:43

Εγκαινιάστηκε το σύγχρονο κτηνιατρείο του Παναγιώτη Διον. Μαρκόπουλου στη Μεσσήνη

Τον τόπο του, την πόλη της Μεσσήνης, επέλεξε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία ο νεαρός κτηνίατρος Παναγιώτης Διον. Μαρκόπουλος, ο οποίος επένδυσε σε ένα σύγχρονο κτηνιατρείο, το οποίο εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017. 


Το εγχείρημα του νέου επαγγελματία βρήκε υποστηρικτές τους γονείς του Σάκη κι Έφη, και υλοποιήθηκε με μεράκι και όραμα, μετά τις σπουδές στο τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την απόκτηση εμπειρίας του σε σημαντικούς οργανισμούς της χώρας, μεταξύ των οποίων η Κλινική Παραγωγικών Ζώων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος φιλοδοξεί να συμβάλλει ουσιαστικά στον χώρο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση του ζωικού κεφαλαίου της ευρύτερης περιοχής και στη φροντίδα των ζώων συντροφιάς.
Το κτηνιατρείο βρίσκεται στη Μεσσήνη, στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου 105 και Δημητρίου Κούτσικα (φανάρια Ασπροχώματος - Πύλου).
Τηλ. 27220 22066, 6978582570
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα