Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 16:54

Η BASF Ελλάς δίπλα στο ελαιοπαραγωγό (Βίντεο)

Με ένα πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης η BASF Ελλάς υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα καμπάνια για την έγκαιρη ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών, προκειμένου να προλάβουν προβλήματα που αντιμετώπισαν την προηγούμενη χρονιά, όπως το γλοιοσπόριο.

Στόχος της καμπάνιας ήταν να μη χαθεί η παράδοση της ελιάς αλλά και να καταφέρει ο παραγωγός να κερδίσει όσα έχασε την προηγούμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας Νότα Μπούμπαλου, μιλώντας στην "Εύφορη Γη", με αφορμή τη συμμετοχή στην Filiatra Agrovision 2019. Επίσης, έγινε αναφορά στους 6 πρότυπους ελαιώνες που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία, οι 4 εκ των οποίων στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες και τοπικούς φορείς, ώστε να αποτυπωθεί και να επικοινωνηθεί το πως μπορούν τα πράγματα να γίνουν σωστά.

"Στηρίζουμε πάντα τον Έλληνα αγρότη με τα προϊόντα που προσφέρουμε και με ενέργειες που τρέχουμε κάθε χρόνο", επεσήμανε από τη μεριά της η crop manager της BASF Ελλάς Μαρία Αϊβάζογλου, αναφερόμενη στη σημαντική παρουσία της εταιρείας, όσον αφορά -μεταξύ άλλων- στα μυκητοκτόνα των λαχανικών, των δέντρων και της ελιάς. 

Δείτε το βίντεο:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα