Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:44

Agroma & FarmGem: Δυναμική παρουσία και στη Νότια Ελλάδα (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Το πρώτο υποκατάστημά της στην Ελλάδα εγκαινίασε η Agroma & FarmGem, με στόχο τη δυναμική παρουσία της και στη Νότια Ελλάδα. Η εταιρεία, με έδρα στη Βέροια, δραστηριοποιείται από το 1977 στον χώρο των ψεκαστικών, με δυναμική στις εξαγωγές και σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά. Η επιλογή της Μεσσήνης για το πρώτο υποκατάστημα, αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, με στόχο την Πελοπόννησο και γενικότερα τη Νότια Ελλάδα. 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο νέο κατάστημα, στην οδό Παύλου Πτωχού 70, με υπεύθυνο το Νίκο Πέτκο, ο οποίος μιλώντας στην "Εύφορη Γη" τονίζει τη σημαντική ανταπόκριση των καλλιεργητών της περιοχής. Σημειώνει δε πως η εταιρεία δίνει βαρύτητα στην ασφάλεια του χρήστη, του περιβάλλοντος και των τροφίμων.

Δείτε το βίντεο:

Η εταιρεία ενσωματώνει στην κατασκευή τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κι επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση κατά τη λειτουργία των ψεκαστικών μηχανημάτων, δημιουργώντας τα πλέον αποδοτικά και οικονομικά μηχανήματα.

Κ.Δ.

Διαβάστε ακόμα: 

Στη Μεσσήνη εγκαινιάζει σήμερα η Agroma το υποκατάστημα της

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα