Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 22:24

"Λακωνία" και Disney Hellas: Η νέα δυναμική εμπορική συνεργασία

"Λακωνία"  και Disney Hellas: Η νέα δυναμική εμπορική συνεργασία

H νέα εμπορική συνεργασία του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης "Λακωνία" και της εταιρίας Disney Hellas παρουσιάστηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο «Μενελάιον».

 Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι οι δύο νέοι φυσικοί χυμοί που ξεκίνησαν το ταξίδι τους, με τα γνωστά ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των χυμών " Λακωνία " παράλληλα με τη χρήση των παγκοσμίως αναγνωρίσιμων χαρακτήρων της Disney (Cars & Princess).

Στη έναρξη της εκδήλωσης αναγνώστηκε χαιρετισμός  των εκπροσώπων της  εταιρίας Disney Hellas, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν, επειδή συνέπεσε η παρουσίαση της συνεργασίας με την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney με τίτλο Cars 3.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης " Λακωνία "  Σπύρος Παπαδάκος επισήμανε ότι πρόκειται για δώρο προς τους μικρούς φίλους των χυμών σε σχέση με τη συμπλήρωση 50 ετών από τη θεμελίωση του Συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια ο διευθυντής παραγωγής και τεχνικών υπηρεσιών Σαράντος Ζαραφωνίτης αναφέρθηκε στα 4 χαρακτηριστικά των νέων χυμών: εύχρηστη συσκευασία, ευχάριστη γεύση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, λίγες θερμίδες και ελκυστικότητα για τα παιδιά.

 Ο γεωπόνος του Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών Σπάρτης " Λακωνία"  Φάνης Λάζαρης αναφέρθηκε στο ιστορικό της συνεργασίας και υπογράμμισε πως στόχος των νέων προϊόντων είναι να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Εκ μέρους του κεντρικού διανομέα των χυμών «Λακωνία», ΚΟΡΕ Α.Ε, ο πρόεδρος και  διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουτσιούμπης  χαιρέτισε με ενθουσιασμό την εκδήλωση και δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από την εταιρία για την προώθηση των νέων σκευασμάτων.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα ως μέλος του Συνεταιρισμού και όχι ως θεσμικός παράγοντας, καθώς παρέστη στην εκδήλωση με δική της επιθυμία εκφράζοντας τη συμπαράστασή της προς το Συνεταιρισμό και τη νέα του προσπάθεια.




Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022