Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:16

Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρεία Μύλοι Δάκου

Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί η εταιρεία Μύλοι Δάκου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Ειδικότερα, η εταιρεία Μύλοι Δάκου αποτελεί µία αμιγώς ελληνική επιχείρηση. Από το 1875 συνεχίζει την ιστορία της οικογένειας του Παναγιώτη ∆άκου στο χώρο της αλευροβιοµηχανίας διοικούμενη σήμερα από την 4η γενιά.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εκλεκτές ποικιλίες σιτηρών, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, συμβάλλουν στην παραγωγή περισσοτέρων από 75 τελικών προϊόντων καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτήσεων της αγοράς. Εδώ και 144 χρόνια, η εταιρεία Μύλοι Δάκου, ως µία ιστορική επιχείρηση ελληνικής ιδιοκτησίας και έδρας, παράγει άλευρα άριστης ποιότητας τόσο για τον επαγγελματία αρτοποιό – ζαχαροπλάστη όσο και για την ελληνική οικογένεια κατορθώνοντας το όνομά της να αποτελεί συνώνυμο των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

Σημειώνεται ότι το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ταυτιζόμενο με την ελληνική παράδοση εδώ και δεκαετίες ενισχύει σταθερά την παρουσία της στην αγορά, και προσβλέπει μέσω της ένταξής της στην ένωση, στην ανάδειξη των προϊόντων που δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν σε ελληνικές εταιρείες.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα