Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 14:49

Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην 5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως 13 Απριλίου 2019, στo Εκθεσιακό Κέντρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO Θεσσαλονίκης, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιχειρηματίες και φορείς από την Πελοπόννησο φιλοξενηθήκαν στον περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου είχαν την δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με εμπόρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν παρουσία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων .
Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου στην ομιλία της κατά την διάρκεια των εγκαινίων αναφέρθηκε στην συνεχή παρουσία της Πελοποννήσου σε διεθνή γεγονότα που προβάλουν τα προϊόντα και την γαστρονομία, αξιοποιώντας κάθε δυνατή προσπάθεια για ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα της Π.Ε. Κορινθίας, Αλέξης Αλεξόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε την καθοριστική σημασία της συμμετοχής των προϊόντων της Πελοποννήσου σε διεθνείς εκθέσεις, γεγονός που τα τελευταία χρονιά έχει συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση στον τομέα των εξαγωγών.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Πελοποννήσου είχαν την δυνατότητα να γευτούν τα μοναδικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και ξεχωριστούς χυμούς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα